Τέλος ο Γκουλής!

Τέλος ο Γκουλής!

Τέλος ο Γκουλής!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Γκουλής, μετά από μόλις μερικούς μήνες, όπως αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή.

Η πολύωρη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/1) αποφάνθηκε τη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών και την ανάθεση υπηρεσιακών καθηκόντων στον Γιώργο Βλαστό, για δεύτερη φορά σε αυτήν την αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά απο πολύωρη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τετάρτη (6/1) το βράδυ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αποφασίστηκε ομόφωνα η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή. Η διακοπή της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή γίνεται κοινή συνεναίσει.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί το Νίκο Γκουλή για τη μέχρι τώρα συνεργασία και την παρουσία του στη ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας, ο Γιώργος Βλαστός».

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΓΚΟΥΛΗΜετά απο πολύωρη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε τ...

Posted by OFI 1925 official on Wednesday, January 6, 2016

Best of internet