ΠΑΟΚ: Βουβαμάρα στο αεροδρόμιο

ΠΑΟΚ: Βουβαμάρα στο αεροδρόμιο

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Βουβαμάρα στο αεροδρόμιο

bet365

Καμία διάθεση δεν υπήρχε από τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ για να αναλύσουν τα αίτια της ήττας. Ο καθένας είχε πιάσει μια γωνία στο αεροδρόμιο «Οδ. Ελύτης» και περίμενε την επιβίβαση του στο αεροπλάνο για την επιστροφή.

Απογοητευμένοι μετά την ήττα από την Καλλονή για το Κύπελλο ήταν οι παίκτες το τεχνικό τιμ και φυσικά οι παράγοντες της ομάδας που ταξίδεψαν στην Λέσβο. Τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα χωρίς να μπορούν να βγάλουν κουβέντα για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η τραγική εμφάνιση.

Ο Ιγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του ήταν σε μια γωνία και προσπαθούν ν' αναλύσουν το τί πήγε στραβά. Ενώ οι παράγοντες της ομάδας ήταν διαρκώς στα τηλέφωνα. Όλοι πάντως περίμεναν να περάσει ο χρόνος της αναμονής για να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μετέφερε στην Θεσσαλονίκη.

Στην αυριανή (7/1) προπόνηση αναμένεται να γίνει ανάλυση από τον Τούντορ για τα αίτια της ήττας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα