Μπέτις - Σεβίλλη 0-2

Gazzetta team
Μπέτις - Σεβίλλη 0-2

bet365

Η Σεβίλλη επικράτησε 2-0 στην έδρα της Μπέτις, συνέχισε το... τρελό σερί και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για τα προημιτελικά! Χαλαρά η Βαλένθια...

Η τελευταία δεκαετία έχει ένα αφεντικό στην πόλη, κι αυτό είναι η Σεβίλλη! Την τελευταία φορά που η Μπέτις νίκησε την μισητή της αντίπαλο εντός έδρας ήταν το 2006, ενώ το νέο έτος δεν άλλαξε κάτι, μιας και η ομάδα του Εμερι πέρασε νικηφόρα! Δέκα χρόνια χωρίς εντός έδρας νίκη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία των δυο ομάδων! Η ομάδα του Πέπε Μελ επιβεβαίωσε την τραγική της εικόνα, αφού την τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις αρχές Δεκέμβρη τη Χιχόν για το κύπελλο. Δυνατό ξεκίνημα για τη Σεβίλλη, η οποία μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ με τον Κρον Ντέλι! Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και είχαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Μπανέγα! Ο Μελ με την είσοδο του Χοακίν προσπάθησε να δώσει ώθηση στην ομάδα του, αλλά στο 49' ο Κρισόβιακ έβαλε τέλος στα όνειρά των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το 2-0! Η Μπέτις θα μπορούσε να μειώσει, κέρδισε πέναλτι στο 82', αλλά ο Ρούμπεν Κάστρο αστόχησε... Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ν' Ντιαγέ!

Επιστροφή Νεγρέδο, καρέ η Βαλένθια

Ενα από τα ζητήματα που έθεσε ο Γκάρι Νέβιλ κατά την παρουσίαση του, ήταν και η ενεργοποίηση του Αλβαρο Νεγρέδο. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε ακόμα ο Αγγλος κόουτς να πανηγυρίσει νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, αλλά έχει τουλάχιστον φέρει και πάλι τον Ισπανό φορ κοντά στα γκολ. Αφού έβαλε γκολ και με τη Ρεάλ, ήρθε η ώρα του χατ τρικ. Αυτή τη φορά βέβαια ήταν για το Κύπελλο κόντρα στη Γρανάδα, την οποία η Βαλένθια καθάρισε στο πρώτο τους ματς με 4-0. Τα δύο βέβαια ήταν με πέναλτι (63', 83'), ενώ είχε ανοίξει το σκορ στο 8'. Ενδιάμεσα (35'0 είχε σκοράρει και ο Ροντρίγκο.

Ζόρια για Ντέπορ

Στη Λα Κορούνια είδαν με καλό μάτι την κλήρωση κόντρα στη Μιραντές της Segunda Division, αλλά τελικά με το ζόρι πήραν την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1). Η Μιραντές προηγήθηκε με τον Ορτίθ (25') και έχασε καλές ευκαιρίες για δεύτερο. Ο Λόπο (75') ισοφάρισε και έτσι η Ντέπορ έχει σχετικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα