«Μεγάλη ευκαιρία για Μαμούτε»

«Μεγάλη ευκαιρία για Μαμούτε»

«Μεγάλη ευκαιρία για Μαμούτε»

bet365

Ο Γιούρι Μαμούτε είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, όπως επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr o μάνατζερ του παίκτη! «Ερχεται για να... μείνει» τόνισε ο Χόρχε Μασάντο!

Από το Πόρτο Αλέγκρε στην Αθήνα για να μείνει για πολλά χρόνια. Ο Γιούρι Μαμούτε αναμένεται μέχρι αύριο στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ενώ ουσιαστικά έχει ντυθεί στα πράσινα. «Ναι, είναι αλήθεια. Ο Μαμούτε είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Υπάρχει συμφωνία με την ελληνική ομάδα για δανεισμό 1.5 έτους με οψιόν αγοράς. Είναι ένα μεγάλο βήμα για τον παίκτη, ο οποίος θέλει να δείξει το ταλέντο του και φυσικά να πείσει με τις ικανότητες του. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και περισσότερα θα μπορούμε να πούμε στο μέλλον» τόνισε στο gazzetta.gr ο Χόρχε Μασάντο, μάνατζερ του 20χρονου! Ο Μαμούτε δεν βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της Γκρέμιο, ετοίμασε βαλίτσες και ετοιμάζεται να... πείσει τους πράσινους πως αξίζει να δώσουν στο τέλος της σεζόν 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα