Κλείνει κι άλλο επιθετικό η Καλλονή

Κλείνει κι άλλο επιθετικό η Καλλονή

bet365

Πολύ κοντά στην δεύτερη μεταγραφή της για τον Γενάρη είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Καλλονή, που κλείνει και δεύτερο επιθετικό, από την Σουηδία.

Έτοιμη να προσθέσει ακόμα μία λύση στην επίθεση, είναι η ομάδα της Καλλονής. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει παίκτη από την Σουηδία, ο οποίος φέρεται να είναι ο θηριώδης φορ (1,90) Σόνι Κάρλσον. Οι «νησιώτες», ξέρουν πως το κομμάτι που τους... πόνεσε στον πρώτο γύρο, είναι αυτό της επίθεσης, κυρίως στην κορυφή. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, άλλωστε, από καιρό είχε αποφασιστεί να γίνει τουλάχιστον μία κίνηση, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί και στην φυσική του θέση ο Μανούσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα