Περιμένει ειδοποίηση ο Φινμπόγκασον

Περιμένει ειδοποίηση ο Φινμπόγκασον

Διονύσης Δελλής
Περιμένει ειδοποίηση ο Φινμπόγκασον

bet365

Το θέμα της μεταγραφής του Άλφρεντ Φινμπόγκασον μπαίνει στην τελική του ευθεία και ο Διονύσης Δελλής γράφει για τις άμεσες εξελίξεις.

Δεν ήταν μυστικό. Κάθε άλλο. Άπαντες ξέρουν ότι από την ημέρα που επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον ήρθε με «διάθεση» για να (ξανά) φύγει. Έχει πάρει τις αποφάσεις του, ο Ισλανδός καιρό τώρα. Ψάχνει για μια ομάδα που θα του δώσει τόσο χρόνο συμμετοχής ώστε να διατηρήσει την θέση του, στην εθνική ομάδα και να αγωνιστεί στο καλοκαιρινό Euro. Με τον Ολυμπιακό έχει πειστεί ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Και τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου.

Ο αποκλεισμός του λοιπόν από την αποστολή των Ερυθρόλευκων, για το αυριανό ματς κυπέλλου με τα Χανιά μοιάζει σα να ρίχνει τους τίτλους τέλους. Και να φέρνει τις εξελίξεις μια ώρα αρχύτερα. Ο Μάρκο Σίλβα χώρεσε στις επιλογές του ως και τους Ερνάνι, Μανιάτη (που επίσης μετρούν αντίστροφα) για το ταξίδι στην Κρήτη.

Όχι όμως και τον Ισλανδό που ως τώρα ήταν βασικός σε όλα τα ματς Κυπέλλου. Γιατί δεν πάει στην Κρήτη; Διότι είναι στην αναμονή για ένα άλλο μεγαλύτερο ταξίδι. Γιατί φτιάχνει «βαλίτσες» για μετακόμιση.

Η Άουγκσμπουργκ αλλά και η Τζένοα είναι «ζεστές» για την περίπτωση του. Οι Γερμανοί μάλιστα το συζητούν ακόμη και για μεταγραφή, κάτι που ούτως ή άλλως θέλει η Ρεάλ Σοσιεδάδ (με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατ ευρώ). Ο Φινμπόγκασον λοιπόν επί της ουσίας περιμένει νέα στο ακουστικό του από την Ισπανία. Και αν το θέμα του τελειώσει, έφυγε. Άμεσα. Ίσως και αύριο.

Και ο Ολυμπιακός; Οι Ερυθρόλευκοι έχουν δρομολογήσει τις δικές τους υποθέσεις καιρό τώρα. Ο Νίκος Ιωαννίδης επιστρέφει στον Ρέντη σε πρώτη φάση για να συμπληρώσει την επιθετική τριάδα. Ο Σίλβα τον έχει επιλέξει από τις περιπτώσεις επιθετικών που οι Πειραιώτες έχουν «δανεικούς» σε ομάδες εκτός των συνόρων (Μπενίτες, Ολαϊτάν, Σέποβιτς, Διαμαντάκος και Βέργος) και του δίνει την ευκαιρία της παρουσίας στο ρόστερ, τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα