Με το δεξί η Ουντινέζε

Θοδωρής Βασίλης
Με το δεξί η Ουντινέζε

bet365

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Ουντινέζε επικράτησε της Αταλάντα με 2-1 και την έπιασε στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Το 2015 έκλεισε με νίκη για την Ουντινέζε, και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ξεκίνησε και το νέο έτος. Η ομάδα του Κολαντουόνο προερχόταν από το διπλό μέσα στο Τορίνο και ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά από την αρχή και απείλησαν με τον Τερό τρεις φορές, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πέριτσα από τον Ντε Ρόον. Η πίεση της Ουντινέζε έφερε αποτέλεσμα στο 22ο λεπτό με τον Τερό να εκμεταλλεύεται από κοντά την απόκρουση του Σπορτιέλο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Τορίνο.

Από την πλευρά της η Αταλάντα απείλησε για πρώτη φορά στο 35' με τον Γκόμες, για να έρθει ο Πέριτσα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με κεφαλιά να κάνει το 2-0. Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με την Ουντινέζε να είναι περισσότερο απειλητική και σκόραρε ξανά με τον Τερό, το γκολ του οποίου όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι φιλοξενούμενοι-από τους οποίους φάνηκε η απουσία του Μοράλες (παραχωρήθηκε στην μεξικανική Λεόν)-κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι με τον Ντ' Αλεσάντρο στο 75', αλλά μέχρι εκεί αφού δεν απείλησε ξανά ως το τέλος του παιχνιδιού. Ο Ορέστης Καρνέζης αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα και είχε καλή απόδοση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα