Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0

Κώστας Ζάλιαρης
Πλατανιάς – Ατρόμητος 0-0

bet365

Από τη στιγμή που έδειχνε ότι δεν μπορούσε να πάρει κάτι, ο Ατρόμητος θα πρέπει να θεωρεί πως είναι τυχερός με το τελικό 0-0 στο πρώτο παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να επιβληθεί της αντιπάλους του από το Περιστέρι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Περιβολίων και στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη ομάδα, με τον Τραϊανό Δέλλα να φωνάζει και να ξαναφωνάζει στους παίκτες του (μάταια μέχρι κάποια στιγμή) να κρατήσουν μπάλα. Οι Κρητικοί πίεζαν ψηλά όταν η μπάλα ήταν στο μισό γήπεδο του Ατρομήτου και μόλις έπειτα από μισό λεπτό στην αναμέτρηση είχαν καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Γκόμες, για ν' ακολουθήσει και η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, επίσης με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Γκνιάτιτς στο 20ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου. Η αγωνιστική απραξία για ένα 20ήμερο, έπειτα και από την αναβολή του Κυριακάτικου ματς με τον Λεβαδειακό, είχε γίνει εμφανής για τους φιλοξενούμενους, που έπαιζαν με... δεξί μπακ τον Ούμπιδες.

Ο χαρακτήρας του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά πιο αμφίρροπος, αν και οι δύο ομάδες άργησαν πολύ να κάνουν το κάτι παραπάνω και να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο στο ματς. Οι γηπεδούχοι, μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο στο οποίο ο Ατρόμητος έδειξε διάθεση να πιέσει, ανέκτησαν ξανά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στην περιοχή του Μπάρκα, όμως, η πρώ τη εξαιρετική ευκαιρία της επανάληψης ανήκε στον Ναπολεόνι που με δεξί σουτ υποχρέωσε τον Κοκκαλά σε επέμβαση στο 65'. Σε αυτό το σουτ απάντησε ο Ανγκούλο κερδίζοντας ένα κόρνερ με έξυπνο αριστερό σουτ και στο 71' η φάση του αγώνα ήθελε τον ίδιο παίκτη ν' αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, έχοντας τροφοδοτηθεί από κεφαλιά αντιπάλου, αν και γύριζε όντας εκτεθειμένος σε γέμισμα που έγινε... Το ματς άνοιξε κάπως στα τελευταία λεπτά, ο Ναπολεόνι στατάλησε μια ευκαιρία στο 82' με κακό αριστερό σουτ και το ματς ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς: Κοκκαλας, Κουλιμπαλί (46' Μαχαμάτ), Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Στανισλιάβιεβιτς (66' Τσουράκης), Γουνδουλάκης, Ανγκούλο, Γκόμες, Αποστολόπουλος

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ούμπιδες, Γοδόι (66' Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Γκαρσία (73' Ουσέρο), Μπιτόλο, Μπρίτο (87' Φυτανίδης), Ναπολεόνι

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα