ΠΑΟΚ: Τα Top-5 ασπρόμαυρα videos

ΠΑΟΚ: Τα Top-5 ασπρόμαυρα videos

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τα Top-5 ασπρόμαυρα videos

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσίασε το Top-5 των ασπρόμαυρων videos για το μήνα Δεκέμβριο, βάσει των «κλικ» στο επίσημο κανάλι της στο Youtube.

Πάμε να δούμε τι επέλεξαν να δουν περισσότερο οι φίλοι του ΠΑΟΚ:

Ο Δεκέμβριος ήταν μήνας ανάκαμψης για τον Δικέφαλο, ο οποίος επέστρεψε στις επιτυχίες, ενώ παράλληλα πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Signal Iduna Park. Η αναμέτρηση της Γερμανίας και το παρασκήνιο της, η νίκη επί της Καλλονής στην Μυτιλήνη από όπου ξεκίνησε η αντεπίθεση της ομάδας, αλλά και το ξεχωριστό βίντεο με τα παρασκήνια των χριστουγεννιάτικων ευχών ξεχώρισαν.

5. Η συνέντευξη Τύπου του Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ

Οι ζωντανές μεταδόσεις είναι ένα κομμάτι του PAOK TV, το οποίο αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή. Λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο επί της Ντόρτμουντ, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube σας προσέφερε live την συνέντευξη Τύπου των Τούχελ και Τούντορ, οι οποίοι ανέλυσαν τις απόψεις τους σχετικά με το μεγάλο παιχνίδι.

4. Η παρακάμερα του ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΟΚ

Ήταν ένα καθοριστικό ματς με τη νίκη να είναι επιτακτική ανάγκη. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στον χαρακτήρα του αγώνα και παρότι η ΑΕΛ Καλλονής της έβαλε δύσκολα, κατάφερε να πάρει την νίκη. Το PAOK TV σας προσέφερε όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης σε ένα βίντεο γεμάτο οικογενειακό κλίμα, όμορφες στιγμές και τον εξαιρετικό λαό της ομάδας που έδωσε βροντερό παρόν και στην Μυτιλήνη.

3. Μαθήματα ελληνικών και σόου από Χαρίση

Πόσο δύσκολο είναι να καθίσεις μπροστά από μία κάμερα και να στείλεις τις ευχές σου στον κόσμο; Αν κρίνουμε από τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μάλλον πολύ. Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τις προσπάθειες των ξένων να μιλήσουν ελληνικά και τον Χάρη Χαρίση να την… κολλάει τη μπάλα.

2. Τα στιγμιότυπα του Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ

Μία βραδιά που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ από την μνήμη των φιλάθλων του Δικεφάλου. Ένα μεγάλο διπλό απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Την επομένη του αγώνα κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ το κανάλι του Δικεφάλου σας προσέφερε ένα βίντεο με το γκολ του Μακ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης, το οποίο μπήκε σχεδόν αυτόματα στα αγαπημένα σας.

1. Ένα αξέχαστο ταξίδι

Την κορυφή του Top-5 το PAOK TV θα την μοιραστεί με τους εκδρομείς που βρέθηκαν στο Signal Iduna Park. Η ανταπόκριση σας στο κάλεσμα για συγκέντρωση οπτικοακουστικού υλικού από την ιστορική εκδρομή και το μεγάλο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή. Εκατοντάδες μηνύματα με βιντεάκια έφτασαν στα χέρια μας και το μόνο που έμενε ήταν η σκηνοθεσία. Το αποτέλεσμα; Μία μίνι ταινία που έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να ανατριχιάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα