«Δεν πάει Τουρκία ο Εσιέν»

«Δεν πάει Τουρκία ο Εσιέν»

Νίκος Ρόλλας
«Δεν πάει Τουρκία ο Εσιέν»

bet365

Οι Γκανέζοι «μαζεύουν» τα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο ο Μάικλ Εσιέν να φύγει από τον Παναθηναϊκό και να μετακομίσει στην Αντάλιασπορ.

Τις τελευταίες ημέρες τόσο στην Γκάνα, όσο και στην Τουρκία έχει κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο περί αποχώρησης του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό μάλιστα συνοδευόταν από την εξέλιξη οτι ο έμπειρος μέσος έχει δεχθεί μία δελεαστική πρόταση από την Αντάλιασπορ και έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στην ομάδα που είναι παίκτης-προπονητής ο Σάμουελ Ετό.

Να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό για την επίτευξη των στόχων του θέλει ο Μάικλ Εσιέν. Σε απόδοση 2.05 στην Expekt να συνεχίσει νικηφόρα τη σεζόν το «τριφύλλι» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους «πράσινους», ενώ πλέον διαψεύδεται και στην γειτονική χώρα και στην πατρίδα του «Βίσονα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα