Στην λίστα της Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα!

Θοδωρής Βασίλης
Στην λίστα της Πόρτο ο Μάρκο Σίλβα!

bet365

Η Πόρτο σκέφτεται σοβαρά να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ζουλέν Λοπετέγι κι ένας από τους βασικούς υποψήφιους να τον αντικαταστήσει είναι ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Ζουλέν Λοπετέγι δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες στην Πόρτο και τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλεισμός από την φάση των ομίλων) και πρωτάθλημα (ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας) τον έχουν φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», η Πόρτο το καλοκαίρι θα αλλάξει προπονητή κι ένα από τα ονόματα που εξετάζουν είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είναι από τα πρώτα ονόματα που θα εξετάσουν οι «δράκοι», και το γεγονός ότι υπάρχει συμφωνητικό για καταβολή ποσού στην Σπόρτινγκ σε περίπτωση που αναλάβει μία εκ των Μπενφίκα ή Πόρτο, δεν φαίνεται πως εμποδίζει τους ανθρώπους του Οπόρτο.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ.

Το ποσό αυτό φτάνει το 1 εκατ. ευρώ, αλλά αν στην Πόρτο αποφασίσουν να κινηθούν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, είναι διατεθειμένοι να το καλύψουν. Ο Μάρκο Σίλβα έχει υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με την οψιόν ανανέωσης να βρίσκεταισ την πλευρά του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα