«Να ανοίξει το τηλέφωνο του Παππά»

«Να ανοίξει το τηλέφωνο του Παππά»

Νίκος Αθανασίου
«Να ανοίξει το τηλέφωνο του Παππά»

bet365

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε στην ΔΕΑΒ για όσα έγιναν στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους «πρασίνους» να ζητούν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Ανδρέα Παππά!

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε και στην ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» που κινδυνεύουν με νέο πρόστιμο και κλείσιμο του πετάλου της 13 ζήτησαν να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του ρέφερι Ανδρέα Παππά, ώστε να διαφανεί τι πραγματικά έγινε και ο διαιτητής ανέβαλλε την αναμέτρηση! Επίσης οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, Παναγόπουλος και Κάρμης, στάθηκαν στις προσπάθειες της ΠΑΕ να απομονώσει τους χούλιγκαν και ξεκαθάρισαν πως η διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εκείνη που γεννά
την βία στα ελληνικά γήπεδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα