Προπόνηση... εκτός έδρας για Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση... εκτός έδρας για Ξάνθη

bet365

Μακριά από τα Πηγάδια προπονήθηκε η Ξάνθη, που μετέβη στη Νέα Καρβάλη, καθώς τα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο έχουν καλυφθεί με πάγο.

Αφού τα γήπεδα του προπονητικού κέντρου στα Πηγάδια προσφέρονταν μόνο για πατινάζ λόγω της χιονόπτωσης, καθώς καλύφθηκαν από πάγο, οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης αναγκάστηκαν να προπονηθούν μακριά από το... σπίτι τους.

Έτσι, η σημερινή προπόνηση της Σκόντα έγινε στο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου Νέας Καρβάλης Ναζιανζός, στην οποία έχει επιτελικό ρόλο ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους ακρίτες από το 1994 μέχρι το 1997 μετρώντας 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον εν λόγω σύλλογο για την παροχή του γηπέδου, ώστε να συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει οδηγίες τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, τη στιγμή που είχε άπαντες στη διάθεσή του πλην του Μανώλη Παπαστεριανού, που ακολούθησε ατομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα