Παίρνει Νικολιά, ακολουθεί Χουχούμης

Παίρνει Νικολιά, ακολουθεί Χουχούμης

Παίρνει Νικολιά, ακολουθεί Χουχούμης

Μπορεί το μυαλό όλων στον ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά στην ομάδα παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά. Πλησιάζει ο Νικολιάς, ακολουθεί ο Χουχούμης.  

Το 2016 ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη επί της Βέροιας και τώρα ο Γιάννης Πετράκης και οι παίκτες του επικεντρώνουν την προσοχή τους στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 

Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν και τις μεταγραφικές υποθέσεις και όπως φαίνεται μετά τον Μαυροπάνο σειρά ετοιμάζεται να πάρει ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Ο 21χρονος Ευβοιώτης άσος είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους Ηπειρώτες αφού μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο και αριστερό, σε θέσεις που ο ΠΑΣ ψάχνει ενίσχυση.

Ο Νικολιάς τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου με ιδιαίτερη επιτυχία με το ματς της Κυριακής απέναντι στην Παναχαϊκή να αποτελεί το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα των Βολιωτών. 

Μάλιστα, η περίπτωσή του είναι προχωρημένη και η υπόθεσή του αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά το Σαββατοκύριακο. Μετά τον Νικολιά σειρά παίρνει ο Διαμαντής Χουχούμης. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού θα παραχωρηθεί δανεικός από τους «πράσινους» με τον ΠΑΣ να αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο περιθώριο του αγώνα Κυπέλλου να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του δανεισμού του.  

Best of internet