Εκτός τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς τους Τσάβες, Κοζορώνη, Στρούνα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια με Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη (5/1). Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά και τελειώματα φάσεων, με τους Τσάβες, Κοζορώνη να απέχουν από αυτό και τον Στρούνα να ακολουθεί ατομικό για προληπτικούς λόγους.

Έτσι, η προετοιμασία του «Άγιαξ» για το ματς της Πέμπτης (7/1) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρια της Τετάρτης (6/1), με το τέλος της οποίας ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα με τους «πράσινους». Γι' αυτό και η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το τμήμα διαχείρισης αυτών θα λειτουργήσει και αύριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσει και αύριο (06/01) στα γραφεία της ΠΑΕ από τις 10:00 έως τις 15:00.

Για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση όσων δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί το εισιτήριο τους, προπώληση θα γίνεται και στη μπουτίκ από τις 10:00 έως τις 15:00.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φιλων της ομάδας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Παρακαλούμε επίσης θερμά τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο να προστατεύσουν την ομάδα μας και να μην απαντήσουν σε πιθανές προκλήσεις. Η ομάδα χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας και όχι μια πιθανή τιμωρία.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα