Με Σελίν ο Πλατανιάς

Νίκος Τσιώκος
Με Σελίν ο Πλατανιάς

bet365

Με τον Σελίν να είναι και πάλι στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Ανάσες από Παράσχο.

Με μία προπόνηση, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (6/1 15:00) ο Πλατανιάς. Αυτό θα είναι το πρώτο από τα τρία που θα δώσουν σε διάστημα έξι ημερών οι Χανιώτες και οι Περιστεριώτες.

Με το πέρας του προγράμματος, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και πάλι τον Σελίν. Αντίθετα, αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες, όπως οι Σωτηρίου, Μουνάφο, Ντίνας, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Ράμος.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κασωτάκης, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Ζίκο, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Πάγκαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα