Στη Βολιβία οι αδερφοί Μπεχαράνο

Νίκος Τσιώκος
Στη Βολιβία οι αδερφοί Μπεχαράνο

bet365

Για τη Βολιβία αναχώρησαν οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός τους σε Στρόνγκεστ και Μπολιβάρ, αντίστοιχα. Ενοχλήσεις ο Βιγιαφάνιες.

Παίκτες της Στρόνγκεστ και της Μπολιβάρ πρέπει να θεωρούνται οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, αντίστοιχα. Οι δύο παίκτες θα επαναπατριστούν για να αγωνιστούν με τη μορφή δανεισμού μέχρι και το καλοκαίρι στις δύο ομάδες και ήδη αναχώρησαν για τη Βολιβία, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους.

Από εκεί και πέρα, ενοψλήσεις στον δικέφαλο έχει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος έκανε θεραπεία, όπως και ο Παπουτσογιαννόπουλος, ενώ ο Κόρσιενς ακολούθησε θεραπεία και τομικό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ασκήσεις συνεργασίας, τελειώματα φάσεων και δίτερμα για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (6/1) στο Emileon.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα