Ντόστανιτς: «Είδαμε τη διαφορά»

Ντόστανιτς: «Είδαμε τη διαφορά»

Νίκος Τσιώκος
Ντόστανιτς: «Είδαμε τη διαφορά»

bet365

Ο Ράτκο Ντόστανιτς χαρακτήρισε βαρύ το 0-3, με βάση την εμφάνιση της ομάδας του, και τόνισε πως φάνηκε η διαφορά μεταξύ ΑΕΛ και Αστέρα.

Στις ευκαιρίες που είχε η ΑΕΛ αναφέρθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «βυσσινί» χαρακτήρισε βαρύ το τελικό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα της ομάδας του, και τόνισε ότι φάνηκε η διαφορά που υπάρχει με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ξέραμε σήμερα ότι αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει παίξει και Ευρώπη. Είδαμε ποια είναι η διαφορά. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Μετά το γκολ, ανεβάσαμε την απόδοσή μας και για μία ώρα είχαμε πολύ καλό ρυθμό.

Είχαμε ευκαιρίες, αλλά είδαμε τη διαφορά στο τρανζίσιον, όταν κάναμε το λάθος, ο αντίπαλος έβγαινε πολύ επικίνδυνα στην επίθεση κι έτσι δεχτήκαμε τα δύο τελευταία γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Μόνο που το σκορ είναι βαρύ σε σχέση με την εμφάνιση που έχουμε κάνει. Συνεχίζουμε, έχουμε το πρωτάθλημα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και έχουμε και τη ρεβάνς στην Τρίπολη», ήταν τα λόγια του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα