Βεργέτης: «Σοβαροί και στη ρεβάνς»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Σοβαροί και στη ρεβάνς»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στην πολή καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι σοβαρή και στη ρεβάνς.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τη ρεβάνς της Τρίπολης ο Αστέρας, μετά το 0-3 επί της ΑΕΛ στη Λάρισα. Ωστόσο, οι Αρκάδες θα πρέπει να είναι το ίδιο σοβαροί, όπως τόνισε ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου, όπου στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του. «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι' αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ξεκινήσαμε καλά έχοντας πολύ καλό χειρισμό της μπάλας και ψάχνοντας από τις πλευρές να σπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου. Το καταφέραμε μετουσιώνοντας αυτή την υπεροχή μας στα πρώτα λεπτά του αγώνα σ' ένα γκολ. Έκτοτε υπήρξαν δύο λόγοι, που δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξεκινήσαμε να παίζουμε.

Ένας ήταν ότι γήπεδο έγινε λίγο ακατάλληλο για να παιχθεί ποιοτικό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και ο δεύτερος ήταν η πίεση που άσκησε ο αντίπαλος. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά αμυντικά, είχε πολύ καλή αμυντική οργάνωση και κατάφερε να μην δώσει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, ο οποίος ήταν πραγματικά αξιόμαχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε ακόμη περισσότερο την αμυντική μας λειτουργία και χτυπήσαμε στην κόντρα, κάνοντας ακόμη δύο γκολ. Στον επαναληπτικό πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δούμε το παιχνίδι σοβαρά. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε σαφές πλεονέκτημα, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας χαλαρώσει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα