Επέκταση σε Ταυλαρίδη

Επέκταση σε Ταυλαρίδη

Νίκος Αθανασίου
Επέκταση σε Ταυλαρίδη

bet365

Ο έμπειρος στόπερ αποδείχθηκε λίρα εκατό για τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2017, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο!

Τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό για ενάμιση χρόνο και άμεσα με την ηγετική του παρουσία «έδεσε» την άμυνα του «τριφυλλιού» και απέδειξε πως στα 35 του μόνο ''τελειωμένος'' δεν ήταν. Η πολύ καλή του εικόνα δεν πέρασε απαρατήρητη, εκτιμήθηκε και το απόγευμα της Τρίτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατά στην ομάδα της καρδιάς του μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θα ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Ο Ταυλαρίδης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2015».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα