Πάει για ελεύθερος ο Ενζόγκμπια

Πάει για ελεύθερος ο Ενζόγκμπια

Γιώργος Τσακίρης
Πάει για ελεύθερος ο Ενζόγκμπια

bet365

Στην Αγγλία υποστηρίζουν πως η Αστον Βίλα προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον Σαρλ Ενζόγκμπια, κάνοντας πιο προσιτή την περίπτωση του για την ΑΕΚ.

Το όνομα του 29χρονου Γάλλου επιθετικού μπήκε στην επικαιρότητα της Ενωσης λόγω των Αγγλων δημοσιογράφων και αυτοί είναι που δίνουν συνέχεια στο θέμα. Οχι άμεσα για την ΑΕΚ αλλά έμμεσα καθώς υποστηρίζουν ότι είναι αρκετά πιθανό ο Ενζόγκμπια να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως καταλαβαίνει κανείς, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για την Ενωση καθώς θα πρέπει να συζητήσει απευθείας μαζί του.

Οχι, φυσικά, ότι δεν θα είναι και πάλι δύσκολο να τον πείσει καθώς τα οικονομικά δεδομένα στην Αγγλία είναι τελείως διαφορετικά και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο Γάλλος στην Βίλα εισπράτει 70-80.000 ευρώ την εβδομάδα! Κάτι τέτοιο, φυσικά, είναι αδύνατο να γίνει στην Ελλάδα και αυτό λογικά το ξέρει και ο ίδιος, αν δεχθούμε και πάλι τα αγγλικά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία ο Γκουστάβο Πογιέτ φρόντισε να κάνει σαφή κάποια πράγματα, για τα οικονομικά, στην πλευρά του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια των εορτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα