Με Μπουμάλ στους Ζωσιμάδες

Με Μπουμάλ στους Ζωσιμάδες

Νίκος Αθανασίου
Με Μπουμάλ στους Ζωσιμάδες

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε τον Ολιβιέ Μπουμάλ στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου στα Γιάννενα και ο Καμερουνέζος εξτρέμ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με το «τριφύλλι». Αριστερό μπακ ο Πράνιτς.

Μετά το ποδαρικό με το... δεξί και το 4-2 επί του Παναιτωλικού, ο Παναθηναϊκός θέλει την νίκη και στο ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ την Πέμπτη στα Γιάννενα για την φάση των «16» του θεσμού. Ο Αντρέα Στραματσόνι όπως είναι λογικό θα κάνει ένα μικρό rotation και άφησε εκτός τους Στιλ, Κλωναρίδη, Ταυλαρίδη, Νάνο που ξεκίνησαν στο ματς της Δευτέρας με την ομάδα του Αγρινίου.

Στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ολιβιέ Μπουμάλ που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό. Στον αντίποδα, απουσιάζει ο Χουχούμης και σε συνδυασμό με την επιλογή να μείνει εκτός και ο Νάνο, αναμένεται να ξεκινήσει ο Πράνιτς σε ρόλο αριστερού μπακ.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Σάντσεθ, Τελάντερ, Βέμερ, Μαρινάκης, Εσιέν, Λαγός, Στάικος, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Μπεργκ, Καρέλης και Πέτριτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα