ΠΑΟΚ: Εκτός οι Κάτσε και Κίτσιου

ΠΑΟΚ: Εκτός οι Κάτσε και Κίτσιου

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Εκτός οι Κάτσε και Κίτσιου

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Καλλονή από την οποία απουσιάζουν οι Κάτσε και Κίτσιου για καθαρά αγωνιστικούς λόγους όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να δουλέψει και πάλι στον τομέα της τακτικής με οικογενειακό δίτερμα «προσομοίωση» του ματς της Τετάρτης (6/1). Ο Κροάτης τεχνικός έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του ζητώντας τους συγκεκριμένα στοιχεία στον τρόπο ανάπτυξης και στην ανασταλτική λειτουργία. Οι Παναγιώτης Γλύκος , Γκάρι Ροντρίγκες , Ρικάρντο Κόστα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης κι ο Ρόμπιν Όλσεν απουσίαζε με ειδική άδεια. Ο Κροάτης τεχνικός άφησε εκτός για καθαρά αγωνιστικούς λόγους τους Κάτσε και Κίτσιου.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Καλλονή και είναι οι: Μελίσσας , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Βίτορ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Γκολάσα , Σάμπο , Δημητριάδης, Πέλκας , Μακ , Ζάιρο , Μπερμπάτοφ , Αθανασιάδης , Μυστακίδης .

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα