«Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για Βέλλιο»

«Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για Βέλλιο»

«Υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό για Βέλλιο»

Ο ατζέντης του Απόστολου Βέλλιου τόνισε πως ο πελάτης του είναι προσηλωμένος στον Ηρακλή, παρά τις προτάσεις που υπάρχουν από το εξωτερικό.

Η παρουσία του Απόστολου Βέλλιου στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδα του εξωτερικού.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Έλληνα επιθετικού, μιλώντας στον Arena FM 89,4...

«Τώρα βρισκόμαστε 1000% στον Ηρακλή. Ήθελε πολύ να γυρίσει στην ομάδα και το μυαλό είναι μόνο εκεί. Υπάρχει πλάνο και θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς.

Ο Βέλλιος έχει κάνει ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Ο πατέρας του Τόλη δήλωσε ότι δεν έχει δείξει ούτε τα μισά. Είναι ένα ολοκληρωμένο σέντερ φορ και το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η νοοτροπία. Δε σταματά να δουλεύει. Για ομάδες δε θα πω τίποτα. Ο Τόλης ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Το συμβόλαιό του είναι διετές.

Ο Βέλλιος αυτή τη στιγμή είναι στον Ηρακλή. Κάθε ομάδα είναι μια εταιρία που αγοράζει και πουλάει. Και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξει ένα ντιλ.

Αν έρθει μια πρόταση που ικανοποιεί τον Ηρακλή τότε γιατί όχι; Αυτήν τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι μόνο να βοηθήσουμε στον Ηρακλή.

Θα βοηθήσει ο Βέλλιος απόψε την ομάδα του να περάσει από την έδρα της Βέροιας για το Κύπελλο; Στο 3.30 στη Vistabet η νίκη του «Γηραιού». 

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο. Ο στόχος είναι να ολοκληρώσει τη χρονιά. Υπάρχουν ομάδες και από το εξωτερικό που τον παρακολουθούν.

Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα. Η ομάδα του Τόλη είναι ο Ηρακλής. Και ο ίδιος επέλεξε να γυρίσει στον Ηρακλή». 

Best of internet