AEK: Εκτός πλάνων ο Τζανετόπουλος

AEK: Εκτός πλάνων ο Τζανετόπουλος

Γιώργος Τσακίρης
AEK: Εκτός πλάνων ο Τζανετόπουλος

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην οποία παρά την απουσία του Άρθο, δεν συμπεριέλαβε τον Άνταμ Τζανετόπουλο.

Αν υπάρχει μια είδηση που προκύπτει από την ανακοίνωση της αποστολής του Πογιέτ στους ποδοσφαιριστές του αυτή είναι ξεκάθαρη το γεγονός οτι δεν υπολογίζεται από τον ίδιο ο Άνταμ τζανετόπουλος. Μπορεί ο Ουρουγουανός τεχνικός να δήλωνε άλλα πράγματα μετά την ήττα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ από τον Λεβαδειακό σχετικά με τους στόπερ και το γεγονός οτι υπολογίζει κανονικά τον «Τζάνε» ωστόσο οι πράξεις αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο και δεν επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά του.

Και αυτό διότι ακόμα και τώρα που ο Άρθο τέθηκε εκτός αποστολής λόγω προβλήματος στην ποδοκνημική που αποκόμισε στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά ο Τζανετόπουλος δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς.

«Εκδίκηση» θέλει να πάρει η ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό! Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη της Ενωσης στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά η αποστολή της Ένωσης για τον αγώνα Κυπέλλου στην Λιβαδειά: Ντούνης, Ανέστης, Σοϊλέδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Φαγέ, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα