ΠΑΟΚ: Τα’ παν και περιμένουν τον Σαββίδη…

ΠΑΟΚ: Τα’ παν και περιμένουν τον Σαββίδη…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα’ παν και περιμένουν τον Σαββίδη…

bet365

Ολοκληρώθηκε η «διπλή» σύσκεψη στην Τούμπα με δύο κύρια θέματα: Λειτουργία και μεταγραφές!

Μπορεί να ακούγεται περισσότερο σαν αστείο, αλλά το θέμα της συνεννόησης, μεταξύ των κ.κ. Αγγελίδη – Βεζυρτζή – Αρνεσεν, είναι σοβαρό και μόνο μέσα από την κουβέντα και την συζήτηση, μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρει τον κατάλληλο τρόπο λειτουργείας.

Το φιάσκο στην υπόθεση Γκαλίτσιου, όπου όλοι αποφάσισαν κάτι διαφορετικό, ήταν η αφορμή για να καθίσουν οι τρεις στο ίδιο τραπέζι. Ο Σαββίδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να του αναλυθεί ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας.

Η διάκριση των ρόλων που θα έχουν γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα οι τρεις άνδρες συζητήθηκε στην πρώτη σύσκεψη από την οποία απουσίαζε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης προπονητής μπήκε στο δεύτερο κομμάτι της σύσκεψης, όπου κυρίαρχο θέμα ήταν οι μεταγραφές. Υπήρξε ανάλυση για την πολιτική και την κατεύθυνση που θα έχει ο ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν εντός του Σαββατοκύριακου στον Ιβάν Σαββίδη για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα