Βλέπει και Αγκμπονλαχόρ η ΑΕΚ

Gazzetta team
Βλέπει και Αγκμπονλαχόρ η ΑΕΚ

bet365

Πλην του Ν'Ζογκμπιά, η ΑΕΚ φαίνεται πως εξετάζει και την περίπτωση του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ, ο οποίος είναι επίσης προ της εξόδου του από την Άστον Βίλα.

Η μαζική έξοδος που αναμένεται στην Άστον Βίλα, φαίνεται πως δεν περνά απαρατήρητη στην ΑΕΚ, που φέρεται να εξετάζει και αυτή του Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ. Ο αρχηγός των Χωριατών, είναι μέσα στους παίκτες που έχουν τεθεί προς παραχώρηση τον Ιανουάριο, μαζί με τους Κόζακ, Σεντέρος και Ν'Ζογκμπιά, για τον οποίο επίσης φαίνεται να ενδιαφέρεται η Ένωση.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και την περίπτωση του 3 φορές διεθνή με την Αγγλία εξτρέμ, ο οποίος στα 29 του χρόνια είναι ο παλαιότερος παίκτης στο ρόστερ της ομάδας του Μπέρμιγχαμ. Ξεκινώντας την καριέρα του από τις ακαδημίες της, βρίσκεται από το 2005 στο Βίλα Παρκ (από το 1994 στις μικρές ομάδες), μετρώντας 315 συμμετοχές και 73 γκολ στην Premier League. Έκανε μικρά διαλείμματα, αγωνιζόμενος ως δανεικός σε Γουότφορντ και Σέφιλντ Γουέντνεσντεϊ το 2005.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Τζένοα με τη Σαμπντόρια.

Με καταγωγή από την Νιγηρία, ο Αγκμπονλαχόρ αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, ενώ μπορεί να βοηθήσει υπό προϋποθέσεις και στην κορυφή. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού εκτός του ότι η Βίλα αξιώνει ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ντέρμπι Κάουντι και άλλων ομάδων της Championship, αλλά και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σε ό,τι αφορά τον Ν'Ζογκμπιά, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ένωσης και ο Γκουστάβο Πογέτ έχει δώσει εντολή στους αρμόδιους να «σκαλίσουν» την περίπτωσή του, που εξετάζεται σοβαρά. Εφόσον ανάψει το πράσινο φως, δεν αποκλείεται να γίνει και η πρώτη κίνηση για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα