ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Κράνιτσαρ, αλλά το ψάχνουν καλά…

ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Κράνιτσαρ, αλλά το ψάχνουν καλά…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αρέσει ο Κράνιτσαρ, αλλά το ψάχνουν καλά…

bet365

Ο Νίκο Κράνιτσαρ, όπως αποκάλυψε το Gazzetta.gr, είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά στην Τούμπα έχουν πολλούς λόγους να… ξεψαχνίζουν την περίπτωσή του.

Καταρχήν, το κασέ του Κροάτη ποδοσφαιριστή παραμένει υψηλό ακόμη και για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Μ’ ένα τόσο σπουδαίο βιογραφικό, ακόμη και στα 31 του, δεν μπορεί να έρθει με λίγα χρήματα στην Ελλάδα.

Όμως, αυτό που προβληματίζει περισσότερο, δεν είναι τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανήσει ο Δικέφαλος, όσο οι συχνοί και σοβαροί τραυματισμοί, που βγάζει από το 2014 και μετά. Ο Κράνιτσαρ τραυματίστηκε, λίγο πριν από το Μουντιάλ του 2014, στο ντέρμπι ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ, απέναντι στην Ντέρμπι και δεν ταξίδεψε με την εθνική Κροατίας (73 συμμετοχές, 14 γκολ) στη Βραζιλία. Ενας σοβαρός μυϊκός τραυματισμός τον κράτησε μακριά από τη δεύτερη παρουσία σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Τζένοα με τη Σαμπντόρια.

Ένα χρόνο πριν…

Από το καλοκαίρι του 2015, όταν και επέστρεψε στην ουκρανική ομάδα, προσπαθεί να βρει τον εαυτό του, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει αγωνιστεί όλο κι όλο εννιά λεπτά σ’ έναν αγώνα κυπέλλου της Ντινάμο και σ’ ένα φιλικό παιχνίδι. Για να βρούμε ολόκληρο 90λεπτο θα πρέπει να πάμε, σχεδόν έναν χρόνο πίσω, στον Φεβρουάριο του 2015, όταν έπαιξε με την ΚΠΡ εναντίον της Σάντερλαντ! Η απομάκρυνση του Χάρι Ρέντναπ από τον πάγκο της ομάδας έπαιξε το ρόλο της και ήταν κάτι που δεν το περίμενε, ούτε το ήθελε, ο Κροάτης.

«Θα πάρει αρκετό καιρό, αλλά είμαι στο δρόμο της επιστροφής», δήλωνε τον Δεκέμβριο, μετά από το νέο μυϊκό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης, αλλά στο Κίεβο το’ χουν πάρει απόφαση και δεν πρόκειται να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Τον ίδιο μήνα, ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ, πατέρας του ποδοσφαιριστή, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί επιστροφής του στην Κροατία και στη Ριέκα, αλλά με τα όσα δήλωσε στον Τύπο της χώρας έδειξε ότι είναι με το ενάμιση πόδι στην πόρτα της εξόδου από την Ντιναμό Κιέβου. Από την στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι όποια πρόταση κι αν πάει στα γραφεία της Ντιναμό θα συζητηθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο 31χρονος Κροάτης είναι σε διακοπές και πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων πρώτα με την κόρη του στο Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια στο Ντουμπάι, μαζί με τη σύντροφό του Ζρίνκα Τσβίτεσιτς, πασίγνωστη ηθοποιό στην Κροατία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα