«Στις επιλογές μας ο Παναθηναϊκός»

«Στις επιλογές μας ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού αρέσει στον Παναθηναϊκό και ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βλέπει με καλό μάτι το «τριφύλλι». Τι είπε στο gazzetta.gr ο μάνατζέρ του!

Ο Παναθηναϊκός τον έχει δει να σκοράρει εις βάρος του πριν 18 μήνες και να του στερεί την ευκαιρία για το Τσάμπιονς Λιγκ... Τώρα δεν αποκλείεται να παίξει φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι! Ο Εμπκού αρέσει στους «πράσινους» κάτι που επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr και ο μάνατζέρ του! «Ο Πολ θέλει έναν σύλλογο στον οποίο να έχει ηγετικό ρόλο, σε ένα φιλόδοξο κλαμπ. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, είναι ένα φιλόδοξο club, μεγάλη ομάδα και με έναν εξαιρετικό προπονητή. Ομως είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τη μεταγραφή. Είναι στις επιλογές μας όπως και ιταλικές ομάδες. Θα δείξει...» είπε ο Στιν Φρανσίς.

Η σεζόν 2013-2014 ήταν η καλύτερη για τον Εμποκού στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, πέτυχε 12 γκολ (εφτά στην Jupiler Pro League, ένα στα πλέι-οφ, δύο στο Γιουρόπα Λιγκ, άλλο ένα στα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και άλλο ένα στο Κύπελλο Βελγίου) και μοίρασε 9 ασίστ, ωστόσο στην Κιέβο δεν έχει καταφέρει να πείσει και συμπεριλαμβάνεται στις απογοητεύσεις του συλλόγου!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα