Άρης: Νοκ άουτ ο Γεωργιάδης

Άρης: Νοκ άουτ ο Γεωργιάδης

Gazzetta team
Άρης: Νοκ άουτ ο Γεωργιάδης

bet365

Ο Νίκος Γεωργιάδης θα απουσιάσει από τις προπονήσεις του Άρη μέχρι και τα τέλη Γενάρη καθώς ο έμπειρος αμυντικός έχει ένα οστικό οίδημα. Στις προπονήσεις μετέχουν κανονικά οι Ραούλ Μπράβο και Τσουμάνης.

Τα νέα για το Νίκο Γεωργιάδη δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν οστικό οίδημα. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του Άρη ο Γεωργιάδης θα μείνει 15-20 μέρες εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και μετά, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, που έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Πέτρος Μπαϊμάκης, λόγω ίωσης.

Αντίθετά, οι Ραούλ Μπράβο και Νίκος Τσουμάνης έδωσαν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση. Αύριο (5/1) το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της περιλαμβάνει και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Ο Μπουλγκουρίδης στην πρώτη ομάδα

Με απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, ο Ηλίας Μπουλγκουρίδης θα κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός (καλύπτει –κυρίως- την αριστερή πλευρά) της ομάδας Κ-17 και είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας μας, Θόδωρου Καρυπίδη, για την απώλεια της αγαπημένης τους γιαγιάς.

Το φιλικό με την Νεοκαισάρεια

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Άρη ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι στη φιλική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (09/01, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα