Εποχή Ζιντάν στην Ρεάλ

Εποχή Ζιντάν στην Ρεάλ

Γιώργος Κοντογεώργης
Εποχή Ζιντάν στην Ρεάλ

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και την ανάληψη αυτής από τον Ζιντεντίν Ζιντάν.

Οντας πολύ λιτός και μιλώντας λιγότερο από ένα λεπτό το αφεντικό των Blancos ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ράφα Μπενίτεθ από την τεχνική ηγεσία και την έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Πέρεθ τόνισε ότι η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη όμως έκανε σαφές ότι το κλαμπ έχει απόλυτη πίστη στις ικανότητες του Γάλλου θρύλου του συλλόγου. «Η διοίκηση αποφάσισε να κάνει τον Ζινεντίν Ζιντάν προπονητή της πρώτης ομάδας. Αναμφίβολα, είναι μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ποδοσφαίρου». Ο ίδιος ο Ζιζού, δήλωσε. «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για το καλύτερο και για να καταφέρουμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο μέχρι το τέλος της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα