Άμεσα συνάντηση για Ομάρ σε Ολυμπιακό

Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΖΗΤΗΣΗ!

Άμεσα συνάντηση για Ομάρ σε Ολυμπιακό

Η Premier League και όχι μόνο συνεχίζει να... καλεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ολυμπιακός σύντομα θα κάνει μία κουβέντα για τις υπάρχουσες προσφορές και το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό.

Άμεσα συνάντηση για Ομάρ σε Ολυμπιακό

Ο Ομάρ από την πρώτη του κιόλας χρονιά ίσως και να ήταν ο μόνος παίκτης που είχε σχεδόν διαρκώς προτάσεις και... κρούσεις από το εξωτερικό. Και τόση μεγάλη ζήτηση γενικά. Αυτό δεν άλλαξε ούτε φέτος. Δεν είναι βέβαια μόνο η Premier League.

Στο παρελθόν ο Ολυμπιακός (σ.σ. αλλά και σχετικά πρόσφατα) έκλεισε κάθε πόρτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκες αρνήσεις είναι περισσότερες από πέντε στον αριθμό. Και βέβαια δεν είναι μόνο η Γουέστ Χαμ από το Νησί που ασχολείται με τον νεαρό μπακ, που συνεχίζει να δηλώνει πως περνάει εξαιρετικά στην Ελλάδα και πως είναι καλά στον Ολυμπιακό.

Όπως προκύπτει από πληροφορίες του Gazzetta.gr από τη Νορβηγία λίαν συντόμως θα υπάρξει μία κουβέντα της πλευράς του παίκτη με την πειραϊκή ΠΑΕ. Για να αξιολογηθούν τα μεγέθη των προσφορών, το ποιές ομάδες έχουν όντως πολύ προχωρημένο ενδιαφέρον και το τι είναι το καλύτερο για τον Ολυμπιακό και τον Ομάρ. Για τον οποίο αυτήν την στιγμή το πιο μεγάλο ενδιαφέρον παραμένει από Βρετανία και Premier League μεριά...

Οι Νορβηγοί πάντως θέλοντας να αλιεύσουν μία ατάκα από το περιβάλλον του παίκτη για το μέλλον του και τα όσα ακούγονται και γράφονται ακόμα και για την Μπενφίκα πήραν την εξής απάντηση: «Για τον Ομάρ υπάρχουν πάντα καλές ομάδες και καλές προτάσεις. Είναι καθαρά θέμα του Ολυμπιακού. Το τι θέλει να κάνει. Θα μιλήσουμε με την ομάδα και θα δούμε. Ο Ομάρ είναι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, όμως πραγματικά οι προσφορές που υπάρχουν είναι πολύ καλές και σε θέση να ικανοποιήσουν τον Ολυμπιακό. Θα δούμε όμως το τι θα συμβεί. Ας μην προδικάζουμε τίποτα».

Ο Ολυμπιακός από μέρους άλλωστε έχει την εναλλακτική με τον Λεάντρο Σαλίνο, σε περίπτωση αποχώρησης του Ομάρ. Όπως έχετε διαβάσει πρώτα από το Gazzetta.gr ο Βραζιλιάνος πάει για παραμονή με νέο συμβόλαιο και φυσικά είναι πάσα ώρα και στιγμή έτοιμος να πάρει μόνιμα φανέλα βασικού.

Best of internet