Με αλλαγές ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Με αλλαγές ο Αστέρας

bet365

Με αλλαγές θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Αστέρας, με τον Στάικο Βεργέτη να ξεκουράζει αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες.

Μετά την «τεσσάρα» επί του Πανθρακικού το Σάββατο (2/1), στον Αστέρα έστρεψαν την προσοχή τους στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα. Ενόψει αυτού οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους τη Δευτέρα (4/1) και εν συνεχεία ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για τη θεσσαλική πόλη.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης προτίμησε να δώσει ανάσες σε αρκετούς από τους βασικούς του. Συγκεκριμένα, άφησε εκτός τους Μπαντή, Παντελιάδη, Λούι, Ζησόπουλο, Ιγκλέσιας, Μάσα, ενώ δεν υπολογίζει και στον τραυματία Μπερτόλιο. Επίσης, πήρε μαζί του τους νεαρούς Καπετάνο και Γκρόσιο.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Αλόκο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Γιαννούλης, Τσοκάνης, Μούκαμ, Ντουντού, Δημούτσος, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Τορμένα, Παπαδόπουλος, Γκρόσιος, Γιάννου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα