Ηρακλής: Η αποστολή με Βέροια

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Η αποστολή με Βέροια

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Πασά και Περόνε, αλλά και τον εγκλωβισμένο στην Κωνσταντινούπολη Μπουλούτ, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Βέροια για τον θεσμό του κυπέλλου.

Με μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Βέροια, με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης και ασκήσεις τακτικής.

Τα προβλήματα για τους «κυανόλευκου» δεν λείπουν από ένα ακόμα παιχνίδι, καθώς στην αυριανή (5/1) αναμέτρηση, εκτός του τραυματία Λάζαρ, του ανέτοιμου Καρασαλίδη και του Μπουλούτ που παραμένει εγκλωβισμένος στην Κων/πολη (δε λύθηκε το πρόβλημα με τη βίζα του), δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πασά που χτύπησε στο ματς με την Καλλονή αλλά και τον Περόνε.

Ο Αργεντίνος φορ λίγο πριν το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους. Το υπερηχογράφημα ήταν αρνητικό και ο παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ την Τετάρτη (6/1) αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Το μόνο ευχάριστο, είναι η επιστροφή στην αποστολή του Γιώργου Σαραμαντά.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην αποστολή 19 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Χουάντερσον, Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αβραμίδης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Στάμου, Λουκίνας, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης, Βέλλιος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα