ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ροντρίγκες, έφυγε ο Ολσεν

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ροντρίγκες, έφυγε ο Ολσεν

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Ροντρίγκες, έφυγε ο Ολσεν

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου αναχώρησε ο Ρόμπιν Όλσεν, που θα απουσιάσει από το ματς κυπέλλου με την Καλλονή.

Ο Όλσεν αναμένεται να επιστρέψει αύριο Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα είναι η στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας για τη Μυτιλήνη ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή για τους «16» του κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ιγκόρ Τούντορ εμπιστεύεται τον νεαρό Νίκο Μελίσσα, ο οποίος θα υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ, ενώ στον πάγκο θα είναι ο διεθνής τερματοφύλακας της Κ-17 Σιαμπάνης.

Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, που είχε πάρει επιπλέον ημέρες άδειας, ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο, ενώ ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να είναι δίπλα στη γυναίκα του η οποία την Κυριακή έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί τους.

Εμπιστεύεται τον Νίκο Μελίσσα ο Ιγκόρ Τούντορ για το ματς με την Καλλονή. Σε απόδοση 2.05 στην Sportingbet να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο νεαρός τερματοφύλακας.

Το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Δευτέρας (04.01) επικεντρώθηκε στην τακτική με τον Ίγκορ Τούντορ να δοκιμάζει τα σχέδιά του για την αναμέτρηση της Μυτιλήνης στο οικογενειακό δίτερμα.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ξεκίνησε μετεγχειρητική θεραπεία και οι Παναγιώτης Γλύκος, Ρικάρντο Κόστα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα