ΠΑΟΚ: Αυστραλία «καλεί» Μπερμπάτοφ!

ΠΑΟΚ: Αυστραλία «καλεί» Μπερμπάτοφ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αυστραλία «καλεί» Μπερμπάτοφ!

bet365

Δεν είναι είδηση, δεν είναι σενάριο, δεν είναι μεταγραφική φήμη. Είναι η εκτίμηση μιας αυστραλιανής ιστοσελίδας αναφορικά με το μέλλον του Μπερμπάτοφ.

Οι ρεπόρτερ της ιστοσελίδας «the Roar» προχώρησαν σε μια καταγραφή των αδυναμιών που εμφανίζουν οι τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου και χαρακτηρίζει του Βούλγαρο σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ «ιδανική περίπτωση για την Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ».

Οι Αυστραλοί λένε και γράφουν ότι αρκετοί αστέρες του παγκόσμιου φουτμπόλ μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αλεσάντρο ντελ Πιέρο, που επέλεξε να αγωνιστεί στην A-League στο τέλος της καριέρας του.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Καρέλης σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα στην αναφορά τους για τον Μπερμπάτοφ υπάρχει και ένα σχόλιο σχετικά με τον Τέρι Αντόνις, τον νεαρό ομογενή ποδοσφαιριστή, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ.

«Η παρουσία του Αντόνις στον ΠΑΟΚ του Μπερμπάτοφ είναι πλεονέκτημα καθώς μπορεί να τον πείσει να πάει να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του κόσμου», γράφουν χαρακτηριστικά επισημαίνοντας την ανάγκη των ομάδων του πρωταθλήματος της A-League να προσελκύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου.

 

Τελευταία Νέα