Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Ευχαρίστησε τον κόσμο ο Πανιώνιος

bet365

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον κόσμο και την υποστήριξη του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο κόσμος του Πανιώνιου ήταν εντυπωσιακός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό και η διοίκηση της ομάδας δεν έχασε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την θερμή υποστήριξη του.

Να βάλει γερές βάσεις για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει ο Πανιώνιος. Σε απόδοση 1.45 στην Interwetten η νίκη των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες στον φίλαθλο κόσμο και ειδικά στους «Πάνθηρες», για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η συμπαράστασή τους στις προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος αυτού, απέδειξε ότι στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, κάθε ποδοσφαιρικός αγώνας μετατρέπεται σε γιορτή.

Ευελπιστούμε πως στο άμεσο μέλλον, ακόμα περισσότερα μέλη της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα βρεθούν στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να στηριχθούν τόσο οι προσπάθειες της διοίκησης για την εξυγίανση της ομάδας και την επαναφορά της στο επίπεδο που της αρμόζει, όσο και οι προσπάθειες των προπονητών και των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης στον βαθμολογικό πίνακα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα