Μπαλέτο πάνω στον πάγο…(pic)

Μπαλέτο πάνω στον πάγο…(pic)

Μπαλέτο πάνω στον πάγο…(pic)

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta για τον «μοναδικό» παίκτη του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος!

Πόσο μπορεί να απέχει ο δεύτερος καλύτερος παίκτης του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος από τον Φορτούνη; Χρειάζονται, νομίζω, κιάλια για να τον δει τον άσο του Ολυμπιακού.

Χθες ο Έλληνας άσος έδωσε άλλη μία μοναδική παράσταση, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε στο πρώτο γκολ άγγιξε την τελειότητα. Λες και χόρευε μπαλέτο σε πάγο ξεπέρασε τους αντιπάλους του (σε κίνηση μάλιστα την οποία είχε επαναλάβει λίγα λεπτά πριν!!!) κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσόρι-στην σχετική Φωτό φαίνεται ότι δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να υπάρχει οφσάϊντ.

Στο 2-1 το σουτ που εξαπέλυσε στο δοκάρι από δύσκολη γωνία (πριν πάρει το ριμπάουντ ο Πάρντο) άξιζε για τίποτα άλλο εκτός από γκολ!

Και στο 3-1 ο τρόπος με τον οποίο ξεδίπλωσε την αντεπίθεση προς τον Πάρντο είναι μοναδικός.

Ένα μπόνους παραπάνω, γιατί ενώ μπορούσε εύκολα να κάνει ο ίδιος το 1-0, ευρισκόμενος φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ, προτίμησε να το σιγουρέψει με την πάσα στον Τσόρι. Για επιθετικογενή παίκτη, που πάει για πρώτο σκόρερ, έχει σημασία αυτή η κίνηση, που δείχνει ότι αν μη τι άλλο πρόκειται για παιδί, που βάζει πρώτα την ομάδα.

Κι είναι κι άτυχος ο Φορτούνης, αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια δύο φορές σταμάτησαν προσπάθειές του τα δοκάρια. Και με τον Παναιτωλικό και χθες! Και τα δύο σουτ στο ίδιο σημείο, του δεξιού δοκαριού του γκολκίπερ!

Στην στατιστική υπηρεσία της Λίγκας ο Φορτούνης είναι, βέβαια, πρώτος παίκτης και στις δύο κατηγορίες αξιολόγησης, αλλά νομίζω ότι η διαφορά που τον έχουν, δεν απεικονίζει σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στο φετινό πρωτάθλημα έστω να πλησιάζει τον ερυθρόλευκο αστέρα. Δεν είναι μόνο τα γκολ. Είναι κι οι ασίστ, είναι πάνω απ΄ όλα η μαγεία που βγάζει μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτή πραγματικά είναι ανεκτίμητη.

Αν υπάρχει ένας παίκτης στη φετινή Λίγκα που λες δίνω τα λεφτά μου για να πάω να τον δω, αυτός είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.