ΠΑΟΚ: Πρόστιμο τον από Κοντονή για το ματς με την... Ντόρτμουντ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο τον από Κοντονή για το ματς με την... Ντόρτμουντ!

bet365

Πρωτοχρονιάτικος… μποναμάς 40.000 ευρώ ήρθε στον ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Το «περίεργο» της υπόθεσης είναι ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε, για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του σ’ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ο νέος αθλητικός νόμος δίνει τη δυνατότητα «παρέμβασης» στον εκάστοτε υφυπουργό αθλητισμού και στην συγκεκριμένη περίπτωση, για την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε από την ΟΥΕΦΑ με πρόστιμο 70.000 ευρώ, ο κ. Κοντονής έκρινε ότι πρέπει να επιβληθεί επιπλέον πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ θα καταθέσουν προσφυγή κατά της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς δεν θεωρούν φυσιολογικό το ύψος του προστίμου, αλλά ούτε φυσιολογική και την εμπλοκή του υφυπουργείου αθλητισμού για το συγκεκριμένο ματς, από την στιγμή μάλιστα που η ΟΥΕΦΑ έχει τιμωρήσει, ήδη. αυστηρά και τις δύο ομάδες.

«Θεωρητικά θα έπρεπε να τιμωρήσει και την… Ντόρτμουντ, όπως έκανε η ΟΥΕΦΑ», λένε χαρακτηριστικά στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα