ΑΕΚ:Τρία γκολ εκτός από την χρονιά του υποβιβασμού! (vid)

ΑΕΚ:Τρία γκολ εκτός από την χρονιά του υποβιβασμού! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ:Τρία γκολ εκτός από την χρονιά του υποβιβασμού! (vid)

bet365

Την πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ με το 3-0 επί του Πλατανιά, και παραλίγο να ισοφαρίσει αυτή επί της Βέροιας την χρονιά του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από τα Περιβόλια επικρατώντας του Πλατανιά με 3-0. Αυτή ήταν η πιο ευρεία εκτός έδρας νίκη της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογιέτ να πετυχαίνουν τρία γκολ.

Μάλιστα, μέχρι το χθεσινό παιχνίδι η ΑΕΚ είχε πετύχει έξι γκολ μακριά από το ΟΑΚΑ κάτι που φανερώνει το εντυπωσιακό πέρασαμα της ομάδας από την Κρήτη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία πηγαίνει στο ματς με το Λεβαδειακό για το Κύπελλο η ΑΕΚ. Σε απόδοση 2.10 στη Vistabet το διπλό.

Η χθεσινή νίκη πάντω, παραλίγο να αποτελέσει την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Super League. Και αυτό γιατί πριν από 3 χρόνια και 45 ημέρες-την χρονιά του υποβιβασμού-η Ένωση είχε περάσει από την έδρα της Βέροιας με 4-0 με γκολ των Κατίδη, Φούντα, Γκερέιρο και Σταματή.

Από τότε πέρασαν όπως είπαμε περίπου 38 μήνες και 17 εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Super League ώστε η ΑΕΚ να φτάσει σε μια τόσο ευρεία νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα