ΑΕΚ: Ώρα ενίσχυσης

ΑΕΚ: Ώρα ενίσχυσης

Θοδωρής Βασίλης
ΑΕΚ: Ώρα ενίσχυσης

bet365

Η ΑΕΚ πέρασε από τα Περιβόλια και τώρα στρέφει την προσοχή της στα μεταγραφικά. Στην Ένωση έχουν κατασταλάξει στις θέσεις που θα ενισχυθούν.

Η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την Βοσνία βάζει επί τάπητος τα μεταγραφικά. Στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει στις θέσεις που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση οι οποίες είναι αυτές του δεξιού εξτρέμ και επιθετικού. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά όπως του Ασάντε της Στάμπαεκ, αλλά και του Ενάκε της Άστρα.

Εκτός από τις μεταγραφές, στην ΑΕΚ θα τρέξουν και το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων με αυτό του Σιμόες-το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2017-να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.

Επίσης, σειρά θα πάρουν και οι αποχωρήσεις αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Γκουστάβο Πογιέτ και αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα