Πογκμπά: «Στη Γιουνάιτεντ οι προπονήσεις ήταν σαν... διακοπές»

Πογκμπά: «Στη Γιουνάιτεντ οι προπονήσεις ήταν σαν... διακοπές»

Πογκμπά: «Στη Γιουνάιτεντ οι προπονήσεις ήταν σαν... διακοπές»

Έχοντας ουσιαστικά εκδιωχθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να φτάνει σε σημείο να μη θέλει να τον βλέπει, ο Πολ Πογκμπά υποστήριξε ότι συγκριτικά με τη δουλειά που γίνεται στη Γιουβέντους, οι προπονήσεις στο «Κάρινγκτον» ήταν σαν... διακοπές! 

Ο Γάλλος χαφ που πλέον συμπεριλαμβάνεται στους ακριβότερους και ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης, έχει αφήσει πίσω τα παλιά και τον απασχολεί μόνο ο τρόπος με τον οποίο θα πετυχαίνει κάθε χρόνο τους στόχους του με τη Γιουβέντους και θα ολοκληρώσει κάθε σεζόν με τρόπαια. 

Για να γίνει αυτό, ξέρει ότι απαιτείται πολλή και σκληρή δουλειά προκειμένου να έρθουν οι διακρίσεις και καθημερινά στο Τορίνο, κοπιάζει και ρίχνει ιδρώτα...

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου σε περίπτωση που καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με τη Χετάφε για τη La Liga.

Αυτό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν συνέβαινε στη Γιουνάιτεντ, αφού, όπως είπε στην «Stampa»: «Ήταν σαν... διακοπές κάθε προπόνηση εκεί. Αυτό, σε σχέση πάντα με τις προπονήσεις που κάνουμε στη Γιουβέντους και την προσπάθειά μας για να φτάσουμε σε τίτλους».

Best of internet