«Βλέπει» Εμποκού ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
«Βλέπει» Εμποκού ο Παναθηναϊκός

bet365

Την περίπτωση του Πολ-Ζοσέ Εμποκού φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για να γεμίσει τα άκρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, ο Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον Κονγκολέζο, ο οποίος είναι γνωστός στους φίλους του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2014, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε σκοράρει στο παιχνίδι της Λεωφόρου ως παίκτης της Σταντάρ Λιέγης και έξι μήνες αργότερα μετακόμισε ως δανεικός στη Serie A για λογαριασμό της Κάλιαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας είχε πληρώσει 400 χιλιάδες ευρώ στους Βέλγους για να τον αποκτήσει ως δανεικό, με τον Εμποκού να πραγματοποιεί εξαιρετικό β' γύρο στην Ιταλία, που του έδωσε το διαβατήριο για να συνεχίσει στο Campionato και φέτος, ξανά ως δανεικός με τη φανέλα της Κιέβο, όπου ωστόσο δεν έχει πάρει τόσο χρόνο συμμετοχής.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις του Αντρέα Στραματσόνι και φαίνεται πως υπάρχει ήδη σημείο επαφής με το κλαμπ της Λιέγης, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο ίδιος φέρεται αποφασισμένος να συνεχίσει σε ένα πρωτάθλημα εφάμιλλης ποιότητας με το ιταλικό. Γι' αυτόν το λόγο φαίνεται πως και ο Αντρέα Στραματσόνι ίσως χρειαστεί να μπει στο παιχνίδι του «ψησίματος» για τον 2 φορές διεθνή εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα