Καλτσάς: «Να κυνηγήσουμε το Κύπελλο»

Καλτσάς: «Να κυνηγήσουμε το Κύπελλο»

Καλτσάς: «Να κυνηγήσουμε το Κύπελλο»

Ο Νίκος Καλτσάς έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού να κυνηγήσει το Κύπελλο, αφού έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Τον ρεαλιστικό στόχο του Παναθηναϊκού για το 2016 έθεσε ο Νίκος Καλτσάς μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να κυνηγήσουν το Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε στο ότι δεν έχει πάρει τόσο πολύ χρόνο στο «τριφύλλι», στο ξεκίνημα μπροστά σε άδειες εξέδρες, στις παγίδες που κρύβει το ματς με τον Παναιτωλικό και έστειλε τις δικές του ευχές στον κόσμο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το τι μένει από τη δύσκολη χρονιά που έφυγε: «Αυτό που μένει είναι η πικρία όλων που δεν κάναμε μια όπως έπρεπε χρονιά, μια ανάλογη χρονιά για την ιστορία του Παναθηναϊκού. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε».

Για το τι προσδοκίες υπάρχουν πλέον για το 2016, με δεδομένο ότι ο κόσμος περιμένει επιτυχίες, νίκες και αν ρεαλιστικά το Κύπελλο είναι ο στόχος: «Βεβαίως και είναι, το έχουμε πει ξανά αυτό. Ο Παναθηναϊκός παίζει για να κερδίζει τίτλους, μας έχει μείνει αυτός ο θεσμός. Πρέπει να το κυνηγήσουμε όπως και να κερδίζουμε στο πρωτάθλημα για να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Για το ότι δεν βρήκε τόσο χρόνο στον Παναθηναϊκό και το αν τον πείσμωσε αυτό ενόψει του 2016 να προσπαθήσεις περισσότερο: «Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και όλοι πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να κοιτάμε επί του προσωπικού, να κοιτάμε την ομάδα, αυτό προέχει. Όποιος παίζει σε όποιο θεσμό είναι να κοιτάει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και να είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Για το αν είναι ένα επιπλέον μείον που πρέπει να ξεπεράσουν οι «πράσινοι» στο ξεκίνημα μπροστά σε άδειες κερκίδες: «Είναι ένα δύσκολο κομμάτι αυτό, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και σε αυτό. Έχουμε παίξει ήδη ένα ματς έχουμε και κάποια ακόμη να παίξουμε. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουμε ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε αυτή τη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά τον δεύτερο γύρο».

Για το αν κρύβει παγίδες το παιχνίδι της Δευτέρας (4/1): «Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως πρέπει και αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι καθαρά το πώς θα είμαστε εμείς στον αγωνιστικό χώρο».

Για το τι εύχεται στους φίλους του τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν: «Του ευχόμαστε όχι μόνο εγώ προσωπικά, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές, υγεία, ευτυχία και να τους μπει καλά η νέα χρονιά».

Best of internet