Ρισβάνης: «Κουραστήκαμε μετά την ισοφάριση»

Gazzetta team
Ρισβάνης: «Κουραστήκαμε μετά την ισοφάριση»

bet365

Ανασταλτικός παράγοντας στον δρόμο για το θετικό αποτέλεσμα ήταν η κούραση, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο αμυντικός του Πανιωνίου, Σπύρος Ρισβάνης!

«Έχουμε βρει χημεία με τον Χατζηισαΐα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε μαζί. Με τον Ολυμπιακό ξέραμε ότι θα περιμέναμε αρκετά τον αντίπαλο, ήμασταν συγκεντρωμένοι για να μην δεχθούμε μπαλιές στην πλάτη μας. Είχαμε λίγο ευθύνη λίγο στα γκολ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σπύρου Ρισβάνη. «Κουραστήκαμε από ένα σημείο κι έπειτα. Αφού ισοφαρίσαμε, το πιστέψαμε αλλά δεν βγήκαν κάποια πράγματα που είχαμε πει, όπως το να κρατήσουμε την μπάλα και να προσπαθήσουμε να την προωθήσουμε μπροστά με βαθιές μπαλιές» είπε για το ματς ο αμυντικός του Πανιωνίου και κατέληξε για την απώλεια του Μπουμάλ«Είναι σημαντική απώλεια, αλλά στην ομάδα υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να καλύψουν το κενό του»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα