Φορτούνης: «Με στόχο και την Ευρώπη»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Με στόχο και την Ευρώπη»

bet365

Ο Ελληνας μέσος μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη αλλά και τους στόχους της ομάδας μέσα στο 2016.

Εδωσε γκολ πάρε-βάλε στον Τσόρι. Από δική του προσπάθεια (σουτ στο δοκάρι) ξεκινάει το δεύτερο γκολ. Ο Κώστας Φορτούνης και πάλι ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού μέσα στο 2016.

«Διατηρήσαμε το σερί που θέλαμε. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Πανιώνιος στην έδρα του είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, μετά την ισοφάριση δεν αγχωθήκαμε, πιέσαμε και σκοράραμε δύο φορές. Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν, το περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο, είχαμε την ποιότητα να αντιδράσουμε και συνεχίζουμε παρακάτω», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ για να προσθέσει:

«Εμείς έχουμε ακόμα κίνητρα. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε και το Κύπελλο μπροστά μας, έχουμε και την Ευρώπη. Θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε στόχο και την Ευρώπη, θέλουμε να πάμε κι εκεί πολύ ψηλά».

Όσον αφορά στον δεύτερο γύρο ο Φορτούνης τόνισε: «Πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολο, όλοι μας περιμένουν να μας σπάσουν το αήττητο που έχουμε. Παρ’ όλα αυτά, εμείς δείξαμε σήμερα ότι είμαστε μία πολύ σκληρή ομάδα, πάρα πολύ καλά δουλεμένη και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο και παρακάτω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα