Θεοδωρίδης: «Στο δεύτερο διδάξαμε ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Στο δεύτερο διδάξαμε ποδόσφαιρο»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στάθηκε στο δεύτερο μέρος της ομάδας λέγοντας πως έπαιξε «φανταστικό ποδόσφαιρο».

Στην απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του μετά το τέλος τους αγώνα. «Θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη της ομάδας στα εκατομμύρια φιλάθλων και στον πρόεδρό μας. Σήμερα πήραμε τη νίκη, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο, η διαιτησία ήταν άψογη, ας δείξουν ό,τι θέλουν, ούτε ένα σφύριγμα δεν ήταν λάθος. ήταν μία πανάξια νίκη. Στο πρώτο μέρος τρέξαμε πολύ τον Πανιώνιο, δεν πέρασαν τη σέντρα, κουράστηκαν πολύ», είπε αρχικά στην συνδρομητική τηλεόραση για να προσθέσει στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων»:

«Ο Ολυμπιακός για την εποχή αυτή, λόγω των εορτών, ήταν καταπληκτικοί, στο δεύτερο μέρος δίδαξε ποδόσφαιρο. Με την πάροδο του χρόνου, ισοφαρίσαμε το ρεκόρ του Σόλιντ, αυτό είναι καλύτερο γιατί είναι από την αρχή. Θέλω να είμαστε έτσι συνέχεια, σε όλο το προσεχές τρίμηνο, να είμαστε σοβαροί και πιστεύω ότι θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερα πράγματα. Το κλίμα είναι καταπληκτικό, οι παίκτες φανταστικοί και οι φίλαθλοι να είναι κοντά για να μεγαλουργήσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα