Πάρντο: «Να βοηθάω την ομάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο: «Να βοηθάω την ομάδα»

bet365

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το παιχνίδι για την απόδοσή του και για τη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη.

Πέρασε στο γήπεδο όταν ο Πανιώνιος ισοφάρισε. Και μετά από λίγο σκόραρε για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και μετά έδωσε και μία ασίστ. Ο λόγος για τον Φελίπε Πάρντο ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της NOVA.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος. Ξεκινήσαμε καλά την χρονιά πήραμε τη νίκη και φυσικά πέτυχα και ένα γκολ», είπε αρχικά για να προσθέσει «Ο προπονητής παίρνει την απόφαση. Γι αυτό προπονούμαστε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι από οποιαδήποτε θέση για να βοηθήσουμε την ομάδα. Νιώθω όμως την αυτοπεποίθηση για να βοηθήσω όποτε μπορώ»

Οσο για τον ίδιο; «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Να την βοηθάω να νικάει. Είτε από τον πάγκο είτε βασικός. Θέλω απλά να προσφέρω», είπε ο Πάρντο ο οποίος σχολίασε και την διακοπή λέγοντας ότι «Ναι με βοήθησε η διακοπή. Να ξεκουραστώ να περάσω αρκετές μέρες με την οικογένεια μου». Ερωτηθείς για το ποιος ειναι ο MVP είπε: «Την ομάδα θα διάλεγα ως... MVP. Αν δεν υπήρχε η ομάδα δεν θα φτάναμε έως εδώ. Ετσι είναι η ομάδα μας. Εχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και είναι απόφαση του προπονητή το ποιος θ' αγωνίζεται. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι έξω και ποιος μέσα αλλά να νικάει η ομάδα».

Πιο αναλυτικά:

- Σε χαρακτήρισαν «χρυσή αλλαγή» οι δημοσιογράφοι. Τι σκέφτεσαι γι’ αυτό;
«Κατ' αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ικανοποιημένος. Μπήκαμε με το δεξί στη νέα χρονιά, με μία νίκη. Όλα είναι καλά λοιπόν».
- Κάποιοι αισθάνονται άνετα και όταν έρχονται από τον πάγκο. Εσύ δείχνεις ότι ανήκεις σ' αυτήν την κατηγορία. Το έκανες και με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ το έκανες και σήμερα με τον Πανιώνιο.
«Πολλές φορές ο προπονητής παίρνει την απόφαση να αφήσει κάποιον στον πάγκο για οποιοδήποτε λόγο. Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι σκληρή προπόνηση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να βοηθάμε ακόμα και σε 10 με 15 λεπτά συμμετοχής. Όσον αφορά εμένα, αισθάνομαι από την πρώτη στιγμή την υποστήριξη του προπονητή, των συμπαικτών και του κόσμου. Έχω αυτοπεποίθηση ότι μπορώ κι έτσι να βοηθάω την ομάδα».
- Μάλλον δεν θες να σε λέμε «χρυσή αλλαγή» για να μη βάζουμε ιδέες στον Σίλβα... (γέλια)
«(γέλια) Θέλω να προσφέρω στην ομάδα. Να συνεισφέρω είτε από τον πάγκο, είτε ως βασικός. Γι’ αυτό ήρθα. Να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω. Δεν με ενοχλεί να είμαι βασικός ή να έρχομαι από τον πάγκο. Μπορώ να προσφέρω και τις δύο περιπτώσεις».
- Τώρα δείχνεις να είσαι πιο φρέσκος. Ξεκουράστηκες μετά τα συνεχόμενα ματς με τον Ολυμπιακό και την Εθνική;
«Η αλήθεια είνα πως είχα πολλά συνεχόμενα ματς. Με πολλά λεπτά συμμετοχής και ρυθμό. Είχα πολλές υποχρεώσεις και ήταν λογικό να βγει λίγο η κούραση. Μιλάω με το προπονητή μου όμως και ξέρει πώς αισθάνομαι. Χρειαζόμουν τη διακοπή να δω και την οικογένεια μου και να ξεκουραστώ σωματικά και πνευματικά. Τώρα είμαι πιο φρέσκος και αισθάνομαι πολύ καλά να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα».
- Ποιός είναι ο MVP του Ολυμπιακού κατά την γνώμη σου;
«Δεν θα πω έναν παίκτη. Είναι πολυτιμότερη η ομάδα όχι κάποιος παίκτης μεμονωμένα. Αν δεν δουλεύαμε σαν οικογένεια, σαν ένα, δεν θα παίρναμε τα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο».
- Η διαφορά του Ολυμπιακού με τους άλλους είναι ότι σε κάποια ματς όπως το αποψινό έχει παίκες σαν εσένα ή τον Καμπιάσο στον πάγκο;
«Έτσι είναι η ομάδα μας. Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είναι απόφαση του προπονητή ποιόν θ’ αφήσει στον πάγκο και ποιόν θα βάλει στην 11άδα. Όλοι είμαστε πολύ καλοί σε όλες τις θέσεις. Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε. Ποιός θα είναι μέσα ή έξω δεν έχει σημασία. Όλοι δουλεύουμε για την ομάδα».
- Σου αρέσει η ζωή στην Αθήνα;
«Ναι, είμαι ευτυχισμένος. Η οικογένειά μου περνάει καλά εδώ. Αν περνάει καλά η οικογένειά μου είμαι ευτυχής κι εγώ. Είναι καταπληκτική η πόλη και οι Έλληνες ως λαός. Μου φέρονται καταπληκτικά είμαι ευτυχής στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα