Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κιβρακίδης

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κιβρακίδης

Απόστολος Παγώνης
Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Κιβρακίδης

bet365

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ για τα μετόπισθεν. Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό του Ατρομήτου, Κυριάκο Κιβρακίδη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται 2017 και μπορεί παίξει με ευκολία και στα δύο άκρα της άμυνας.

Μεγαλώνει καθημερινά η μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου σε ότι έχει να κάνει με την θέση του αμυντικού που θα αποκτηθεί τον Γενάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Κυριάκου Κιβρακίδη. Ο 23χρονος αμυντικός που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2014 στον Ατρόμητο μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και ως αριστερός μέσος.

Η βασική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο αγαπημένο σύστημα του Ιγκορ Τούντορ, το 3-5-2. Το συμβόλαιο του με τους Περιστεριώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017 ενώ εικάζεται πως μ' ένα ποσό που θα φτάνει τις 350.000 ευρώ θα μπορέσει να αποχωρήσει από την ομάδα των Αθηνών.

Το όνομα του Κιβρακίδη φέρεται ν' απασχόλησε και τον Παναθηναϊκό πριν την απόκτηση του Μέστο, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε καθώς κρίθηκε απαγορευτικό το ποσό που θα διέθεταν οι «πράσινοι» για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα