Παράσχος: «Πληρώσαμε τα σοβαρά λάθη μας»

Παράσχος: «Πληρώσαμε τα σοβαρά λάθη μας»

Παράσχος: «Πληρώσαμε τα σοβαρά λάθη μας»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Πλατανιά απέδωσε την ήττα (0-3) ο Γιώργος Παράσχος. 

Οι Κρητικοί προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά τελικά έχασαν με τρία γκολ, με τον προπονητή τους να πιστεύει ότι αυτό οφείλεται περισσότερο σε αυτούς και λιγότερο στην απόδοση των αντιπάλων τους.

«Σίγουρα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Το σκορ για μας και ειδικότερα στο γήπεδό μας είναι πάρα πολύ βαρύ. Νομίζω ότι σήμερα η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τα λάθη τα οποία κάναμε. Πολύ σοβαρά λάθη, τα οποία τα πληρώσαμε και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που το παραμικρό λάθος μπορεί και το εκμεταλλεύεται. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Μας πρέσαραν πάρα πολύ καλά στο χώρο του κέντρου και από εκεί και πέρα χάσαμε την μπάλα κι έτσι άλλωστε δημιουργήθηκε το πρώτο γκολ. Επίσης στο δεύτερο, σε μια εύκολη πάσα που μπορούσαμε να είχαμε κάνει, πάλι το εκμεταλλεύτηκαν και μας βρήκαν τελείως ανοιχτούς και έφτασαν στο γκολ. Στο β’ ημίχρονο, δεν ξέρω αν μας έδωσαν χώρο αλλά από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε και αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στην κεφαλιά του Κουλιμπαλί και στο σουτ και μειώναμε ώστε να μπούμε στο παιχνίδι, ίσως άλλαζε κάτι για μας. Από τότε όμως που μείναμε και με 10 παίκτες ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι κι έτσι φτάσαμε και στο τρίτο γκολ, με το σκορ όπως σας είπα, να είναι πάρα πολύ βαρύ... Στη συνέχεια έχουμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι αυτή την εικόνα δεν θα την ξαναπαρουσιάσουμε. Θα παρουσιαστούμε σίγουρα καλύτεροι απ’ ό,τι σήμερα» είπε ο Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. 

«Ψάχνουμε για έναν επιθετικό. Σας έχω πει ότι ψάχνουμε να βρούμε, από εκεί και πέρα όμως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, το ξέρετε, είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τώρα, να βρούμε ελεύθερους παίκτες που στο πεντάμηνο που πέρασε, δεν είχαν καμία συμμετοχή, τι να τους κάνεις... Μέχρι να μπορέσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε, μπορεί να περάσουν και δυο μήνες, να λήξει το πρωτάθλημα. Εμείς ψάχνουμε κάποιον παίκτη που να είναι αγωνιζόμενος για να μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα. Όσο για τα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν για μας, σίγουρα είναι μια πρόκληση γι’ αυτά τα παιδιά... Αν δείτε όμως το παιχνίδι που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτή η ομάδα έδειξε ότι τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όλους τους αντιπάλους τους παίζει στα ίσια. Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτή την εικόνα και αυτά τα λάθη που σας είπα σήμερα... Πιστεύω να μην ξαναδείξουμε αυτή την εικόνα».

Best of internet